Stage vacature 39: Twee studenten gezocht voor een groeiend autoverhuurbedrijf op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 39
Periode flexibel
Lengte In overleg
Studierichting Mbo- of hbo Commerciële economie, Toerisme of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32- 40 uur per week
Stagevergoeding 400 ANG. per maand met kans op extra 100 ANG. bonus

Dit award winnende autoverhuurbedrijf timmert momenteel hard aan de weg en is volop aan het groeien. Deze franchise organisatie, welke de grootste is in Europa, is op zoek naar twee stagiaires, namelijk 1 voor een meeloopstage en een voor een onderzoekstage.

Werkzaamheden

De eerste stage omvat de werkzaamheden van A tot Z welke komen kijken bij een autoverhuurbedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan planning en voorbereiding, checken van de auto’s, contracten in orde maken, algemene voorwaarden en verzekeringen doornemen, pick-ups van het vliegveld etc. Inbreng van de stagiair(e) over het verder ontwikkelen van het bedrijf en/of oplossingen worden erg gewaardeerd. Je zult dan ook echt onderdeel uit gaan maken van het team. Ook word meedenken op het gebied van marketing is een pré.

De tweede stage is voor een stagiaire die zich vooral bezig zal gaan houden met een onderzoek, maar daarnaast uiteraard ook meelopen binnen de organisatie om het bedrijf goed te leren kennen. Het gaat hier om een marktonderzoek waarbij ‘competition’ en ‘pricing’ goed onder de loep wordt genomen.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste stagiair(e) die zich naast het Nederland en het Engels goed kan redden, Spaans of Duits is een pré. Van jouw stagebedrijf kan je verwachten dat er een informele bedrijfscultuur heerst, desalniettemin word er hard gewerkt. Het is een jong en dynamisch team dat open is naar elkaar. Als stagiair(e) krijg je de ruimte om mee te denken met het bedrijf. Tot slot ontvang je van jouw stagebedrijf een polo-shirt te leen, deze wordt gedragen met een zwarte of blauwe spijkerbroek.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.