Ons vacature overzicht

Ondanks de pandemie is het mogelijk om te solliciteren. De afgelopen 2 jaar is er weer volop stage gelopen op Curaçao. Meld je aan voor de komende periode om zeker te zijn van je stageplek. Mocht in het uiterste geval je stage niet door kunnen gaan door corona, dan helpen we je bij het verplaatsen van je stageperiode naar een later moment. Lees hier meer over in onze corona Blog. Let op, door de huidige situatie kan de stagevergoeding afwijken van het bedrag vermeld in de vacatures.

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Afhankelijk van de maatregelen op het eiland omtrent corona en evenementen. Staat het organiseren van evenementen en het bedenken van marketingactiviteiten jou op je lijf geschreven? Ben jij een horeca topper en werk je daarnaast graag mee. Dan is deze stage iets voor jou!

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Afhankelijk van de maatregelen op het eiland omtrent corona en evenementen.
Is een stage in de entertainment branche echt iets voor jou? Dan hebben wij een hele dynamische stage voor jou. Voor een boekingsbureau voor lokale- en internationale muzikanten zijn wij op zoek naar een student met een marketing-, muziek- en/of eventsopleiding.

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Studeer jij Leisure, Event management, Marketing en communicatie, Bedrijfskunde of soortgelijke studie? Of heb jij liefde hiervoor terwijl je een commerciële of economische studie doet? Geen probleem! Wij hebben een uitdagende stage beschikbaar bij een castingbureau op Curaçao.