Ons vacature overzicht

Ondanks de Corona crisis is het mogelijk om te solliciteren. We zijn hoopvol dat er vanaf september 2020 weer volop stage gelopen kan worden op Curaçao. Mocht dit in het uiterste geval toch niet kunnen, helpen we je bij het verplaatsen van je stageperiode naar een later moment in 2020 of 2021. Lees hier meer over in onze Corona Blog

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Wij zoeken een enthousiaste, assertieve en commerciële persoonlijkheid. Ben jij een initiatiefrijke student met een zelfstandige instelling, geïnteresseerd in het toepassen van social media marketingstrategieën voor het behouden van bestaande klanten en het uitbreiden van het klantenbestand? Heb jij een hands-on mentaliteit en een creatief brein dat kan inspelen op de dynamische wereld van ondernemerschap en ontwikkeling? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Type: Geplaatst op:

Ben jij een recruiter in spé en zoek je naar een supertoffe ervaring? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We hebben een fantastische stageplek voor je op Curaçao! Je werkt direct voor een ervaren detacheringsbureau in de technische sector vanuit een historisch landhuis in Willemstad op het Caribische eiland Curaçao. Hoe gaaf is dat?