Stage vacature 13: Stagiaire gezocht voor jong en groeiend autoverhuurbedrijf op Curacao

Type: Meeloopstage en afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 13
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Marketing, Sales, Economie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding nader te bepalen

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire met een commerciële instelling. Heb je affiniteit met auto's? Ben je op zoek naar een gevarieerde stage met werkzaamheden met betrekking tot de social media, communicatie met de klant en administratieve taken (o.a. contracten opstellen)? Ben je zelfstandig en beschik je over een rijbewijs? Dan past deze stage perfect bij jou! Bij dit bedrijf krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor je jezelf goed kunt ontwikkelen.

Als stagiaire binnen het bedrijf houd je je bezig met het verhuren van auto's en de afhandeling hiervan. Je zult veel in contact zijn met klanten waardoor je je sociale vaardigheden kunt verbeteren. Ook zal je bij dit jonge bedrijf veel leren over het hebben van een eigen onderneming.

Werkzaamheden

• het leveren en ophalen van auto's bij de klant;
• het opstellen van contracten;
• contracten doornemen met de klant;
• persoonlijke service bieden aan de klant;
• optimaliseren en bijhouden van social media kanalen;
• sales;
• het bijhouden van de agenda;
• verdere ondersteuning wanneer en waar nodig bij dagelijkse werkzaamheden (denk aan het wassen van auto's en het onderhoud (oliepeil e.d. controleren).

Functie eisen

Wij zoeken een klantgerichte stagiair(e) met een vlotte babbel. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs en al wat rijervaring hebben. Daarnaast is het van belang dat je zelfstandig en flexibel bent(geen 9 tot 5 mentaliteit).

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.