Stagevacature 56: Autoverhuurder zoekt stagiair voor bedrijfskundige processen

Type: Meeloopstage Geplaatst op:

Voor dit autoverhuurbedrijf zoeken we een enthousiaste student die geen uitdaging uit de weg gaat.

Label Omschrijving
Vacature nr. 56
Periode Doorlopend
Lengte Minimaal 20 weken
Studierichting Hbo-niveau, Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Toerisme, Communicatie of andere relevante studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Nader te bepalen
Stagevergoeding 600 ANG + een auto
Bijzonderheden Autorijbewijs is een vereiste

Ben jij een gedreven student én wil jij graag praktijkervaring opdoen op Curaçao? Dan hebben wij een uitstekende stage voor jou. Wij zijn op zoek naar een stagiaire die van uitdaging houdt.

Binnen dit bedrijf vind je een uitdagende stage, met heel leuk werk waarin je lekker op pad gaat, een hoop kunt leren, samenwerkt in een leuk en gezellig team, waarin je een hoop leert over de bedrijfsprocessen en deze verder in kaart te brengen en je leert hier zelfstandig te werken in een team gezellig klein team van 6 personen.

Dagelijkse werkzaamheden:

Je gaat aan de slag met het in kaart brengen van verschillende aspecten van de organisatie, waarbij je je specifiek bezig gaat houden met de bedrijfsprocessen. Daarnaast zul je ook meedraaien in de operatie van het verhuren van de auto’s zelf, het ophalen en wegbrengen van de auto’s en nog veel meer.

Vanuit het bedrijf zijn er twee stage opdrachten: het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek en het opzetten en implementeren van een marketingplan. Het managementteam wil op de hoogte blijven van jouw bevindingen, hierdoor zal je regelmatig contact hebben. Aanbevelingen en verbeteringen worden zeer op prijs gesteld.

Functie eisen:

● In bezit zijn van een autorijbewijs
● Niet bang zijn om auto te rijden
● Representatief
● Verzorgd zijn
● Zelfstandig zijn
● Communicatief vaardig
● Klantvriendelijk
● Gastvrij
● Nederlands en Engels moet goed zijn

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.