Stage Curaçao: Logistieke of sales student gezocht voor veelzijdige stage

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 75
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Drie tot vijf maanden
Studierichting Mbo- of hbo-niveau, Detailhandel, Commerciële Economie, Logistiek of andere relevante studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen (ongeveer 500 ANG.)
Bijzonderheden In bezit van rijbewijs

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een mannelijke stagiaire die Logistiek of Commerciële Economie studeert of soortgelijke studie. Ben jij dit? Reageer dan snel en wie weet zien we jou binnenkort op Curaçao.

Jouw stagebedrijf houdt zich bezig met het leveren van apparaten die ze wekelijks vullen met diverse goederen. Als stagiaire zal jij alle facetten van jouw stagebedrijf op Curaçao leren kennen. Dit houdt in dat jij o.a. aan de slag gaat met het opmaken van de contracten tussen het bedrijf en de klanten. Ook zal je de apparaten plaatsen en goederen bijvullen. Je mag onderdelen van de apparaten plaatsen en repareren waar nodig is. Verder zal je bestellingen plaatsen, aan de slag gaan met het voorraadbeheer en nieuwe klanten werven. Tijdens je stage is er ruimte voor jouw schoolopdrachten en/of een klein onderzoek. Je krijgt hierbij ook begeleiding.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en ondernemende mannelijke stagiaire. Je bent klantvriendelijk en informeel ingesteld. Het is belangrijk dat je in bezit bent van een autorijbewijs. Tijdens werk draag je een lange broek en dichte schoenen, je krijgt een polo van je stagebedrijf.

Neem contact met ons op