Stage vacature 89: Gedreven management stagiaire gezocht voor een Dolfijn therapiepraktijk op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 89
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 400 ANG.
Bijzonderheden In bezit van rijbewijs B

Ben jij zelfstandig, kritisch en stressbestendig? Werk jij naar doelen en resultaten toe? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Wij hebben op Curaçao een veelzijdige stage beschikbaar voor een student met een managementstudierichting.

Je loopt stage bij een bedrijf op Curaçao dat een diverse vormen van therapie aanbiedt. Het bedrijf bestaat uit een groep speciaal opgeleide en gekwalificeerde professionals zoals psychologen, fysieke-, spraak- en ergotherapeuten. Jouw stagebedrijf is echter niet zoals de praktijken zoals je in Nederland kent. Op Curaçao worden deze professionals geholpen door vier dolfijnen, Tuimelaars. De interactie met dolfijnen stimuleert en beloont patiënten om vooruitgang te boeken. Een dolfijn kan aandacht geven, stelt de patiënten op hun gemak en is een unieke manier om hen te motiveren. De praktijk behandelt mensen vanaf drie jaar en ouder die speciale behoeften hebben zoals autisme, asperger of het syndroom van Down.

Werkzaamheden:

• assisteren van de Office Manager;
• zaken regelen zoals boekingen van therapieën en bijkomende verzoeken;
• administratief werk: van opmaken van dossier tot voorbereidingen van evaluaties;
• interne communicatie;
• ondersteunen van de Commercieel Manager.
Naast je deze werkzaamheden heeft het stagebedrijf nog ruimte voor opdrachten. Denk hier aan het maken van een intern communicatieplan, een marketingplan en een ontwikkelingsplan (HR-reflectie).

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke, zelfstandige, kritische, stressbestendige, resultaatgerichte student. Je kan goed werken in teamverband en hebt een open en vriendelijke houding. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse, Engelse taal goed, de Duitse taal is een pré. Je kan ook overweg met Microsoft Office en Adobe en bent in bezit van een rijbewijs.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.