Stage vacature 73: Functie Management (office) Assistent beschikbaar op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 73
Periode februari 2024
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Management, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Wij hebben een stageplek beschikbaar op Curaçao als ‘management (office) assistent’. Studeer jij management, bedrijfskunde of soortgelijke studie? Lees dan snel verder!

Het bedrijf waar jij stage gaat lopen is een creative digital productions bedrijf. Het werkt samen met lokale en internationale merken en opdrachtgevers. Je komt terecht in een team wat bestaat uit jonge professionals die gespecialiseerd zijn op gebied van interactive design en development. Deze stagevacature betreft een gevarieerde functie binnen het dynamische team.

Werkzaamheden:

• administratieve boekhouding;
• projectcoördinatie en budgetbewaking;
• office management;
• personeel en organisatie.

Dit stagebedrijf biedt jouw veel ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Je komt terecht in een kennisintensieve werkomgeving waarbij je veel uitdaging krijgt.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een stressbestendige, proactieve en commerciële stagiaire. Je kan goed multitasken en werkt nauwkeurig. Het is belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift, Spaans en Papiaments is een pré maar niet verplicht.

Neem contact met ons op