Gezocht: veelzijdige marketing/bedrijfskunde student voor uitdagende stage op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 51
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, MER, Commerciële Economie, Communicatie of andere relevante studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Nader te bepalen
Stagevergoeding 400 ANG.
Bijzonderheden Beschikken over laptop en auto

Functieomschrijving:

Ben jij een gedreven marketing of MER student én wil jij graag praktijkervaring opdoen op Curaçao? Dan hebben wij een uitstekende stage voor jou. Wij zijn op zoek naar een stagiaire die van uitdaging houdt.

Je loopt stage bij een groot bedrijf op Curaçao, waar jij je gaat richten op onder andere de marketing en communicatie. Jouw stagebedrijf is een winkelketen met meerdere filialen verspreidt over Curaçao. Jij gaat aan de slag met organisatorische taken, interne- en externe communicatie, commerciële werkzaamheden en logistieke- en informatieprocessen. Naast deze taken zal je managers ondersteunen bij werkzaamheden die hierbij komen kijken. Concrete voorbeelden zijn onder andere:
- het aansturen van hoofdassistentes en supervisors van de winkels;
- roosters maken;
- organiseren van de marketingactiviteiten;
- diverse acties bedenken voor alle filialen;
- PR-werkzaamheden;
- organiseren van diverse management-gerelateerde activiteiten;
- inkoop- en distributieplanning maken.
Vanuit het bedrijf zijn er twee stage opdrachten: het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek en het opzetten en implementeren van een marketingplan. Het managementteam wil op de hoogte blijven van jouw bevindingen, hierdoor zal je regelmatig contact hebben. Aanbevelingen en verbeteringen worden zeer op prijs gesteld.

Functie eisen:

Voor deze stage zoeken wij een student die zelfstandig, ondernemend, georganiseerd en enthousiast is. Je durft initiatief te nemen en houdt van een uitdaging. Het is van belang dat je een laptop en een auto tot je beschikking hebt. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Neem contact met ons op