Ons vacature overzicht

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Ben jij een avontuurlijke student die houdt van ontdekken en geniet van de zee? Dan is deze stageplek helemaal voor jou. Het is een dynamische stage waarin je je bezig houdt met de social media (TikTok, Reels, YouTube/ Wordpress). Je zal twee keer per week zelf meegaan op boottocht om content te maken voor de socials. De organisatie zelf is kleinschalig, waardoor er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en een geweldige tijd op het eiland.

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Unieke en uitdagende kans voor een toekomstige F&B manager! Een prachtig resort op Curaçao, gelegen aan de heldere Caribische zee, is op zoek naar een stagiair! Het resort staat bekend om haar mooie witte stranden aan de blauwe zee en beschikt over allerlei faciliteiten om het bezoek van gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

De onderwaterwereld is adembenemend op Curaçao. We hebben het dan niet alleen over de koraalriffen en zee maar ook over de dieren die daar leven. Zie jij jezelf al stage lopen op Curaçao en iedere dag genieten van deze prachtige dieren? Wij zoeken een enthousiaste student die als tourguide het team wil ondersteunen.

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Ben jij een betrokken, communicatief sterke student en heb jij een liefde voor de hospitality wereld? Dan zit je bij dit bedrijf op de goede plek. Dit bedrijf verhuurt woningen van eigenaren of investeerders die voornamelijk in het buitenland wonen. Je komt terecht in een informeel en gezellig team waar je veel kunt leren over het reilen en zeilen binnen de hospitality.

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Voor een bekend resort op Curaçao zijn wij op zoek naar twee stagiaires. De ene functie is voor een front office student en de andere functie voor een Marketing en communicatie student. Als stagiaire kom je in een informeel en gezellig team terecht, waar goede begeleiding wordt geboden. Wel wordt verwacht dat je zelfstandig bent en initiatieven neemt. Er is ruimte voor eigen ideeën en om mee te bouwen aan de naam van het resort.