Stage vacature 21: Marketing en business development stagiaire gezocht voor een snel groeiende start-up op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 21
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo-niveau, Marketing, Communicatie, International Business of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32-40 uur per week

Zoek jij een veelzijdige stage bij een jong bedrijf die zich bezighoudt met het aanbieden gezonde voeding op Curaçao? Waar ze zich onderscheiden door hun persoonlijke aanpak, excellente service en goede kwaliteit op de Curaçaose markt. En waar er naast marketing taken de mogelijkheid is om ander facetten binnen de operationele gang van zaken te leren, zoals sales, business development en operations management. Dan is deze stageplek wellicht geschikt voor jou!

Je komt te werken in een startend, klein, maar heel snel groeiend bedrijf. Daardoor zullen de werkzaamheden gevarieerd zijn en werk je minimaal twee dagen mee in de dagelijkse operatie. De rest van de dagen is er genoeg tijd om je bezig te houden met marketing en/of sales werkzaamheden.

Werkzaamheden

In overleg zal je bezig houden met verschillende taken in het bedrijf die bij jouw wensen passen. Zo werk je twee dagen mee in de operationele werkzaamheden, zoals orders opnemen en verwerken in het systeem, klanten te woord staan en het klaarmaken van de bestellingen.

Daarnaast zijn er verschillende sales en marketing activiteiten, zoals het werken aan de business development, een plan schrijven voor het openen van een fysieke winkel, (social media) marketing, procesverbetering en het schrijven van een communicatie- en marketingplan.

Functie eisen

Ben jij de student die wij zoeken? Ben je ondernemend, hou je van aanpakken en vind je het leuk om mee te denken in een bedrijf? Ben je daarnaast geïnteresseerd in marketing of sales? Dan zouden wij het leuk vinden om in gesprek te gaan met jou. Ervaring met Adobe pakketten is een pré maar niet verplicht.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.