Ons vacature overzicht

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Bij ons digitale marketing bureau nemen wij alles uit handen betreft de marketing van een bedrijf. Wij beheren de social media-accounts maar ook het ontwerpen van de website. Onze expertise omvat niet alleen rebranding en logo-ontwerp, maar ook het opstellen van brandbooks en het creëren van effectieve YouTube- en Google-advertenties. Wij zijn de partner voor een digitale marketingstrategie.

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Wat is er leuker dan een stage op Curaçao bij een bedrijf waar je alles leert over Wordpress en Grafisch Design en je ook nog eens kunt ontdekken wat Curaçao allemaal te bieden heeft? Wij hebben op dit moment een stageplek beschikbaar waarbij jij de kans krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen in een dynamische wereld van online marketing.

Type: Meeloopstage of afstudeerstage Geplaatst op:

Interesse in een brede rol waarin jij veel afwisseling en verantwoordelijkheid krijgt? Verdiep je dan nu in deze vacature bij een luxe outdoor winkel die klanten bedient in het hogere segment. Wanneer klantencontact en klantbeleving jouw passie is, lees dan gauw verder!

Type: Meeloopstage of afstudeerstage Geplaatst op:

Altijd al bij een werkgever willen stage lopen waarbij je bedrijfsprocessen in kaart kan brengen, je bezig mag houden met sales, marketing en communicatie? Deze fantastische stageplek biedt dit allemaal. Bij deze groothandel mag jij verantwoordelijk zijn voor een project in de horeca!

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Heb jij affiniteit met kinderen én studeer jij SPH, Pedagogiek of andere relevante zorgstudie? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou. Wij hebben een stageplek beschikbaar bij een kinderdagverblijf op Curaçao. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder.