Stage vacature 92: Meerdere stagiaires gezocht voor sportieve stageplaats bij sportclub op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 92
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Sportmanagement, Sport & Bewegen of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Nader te bepalen
Stagevergoeding 250 ANG.

Heb jij affiniteit met fitness? Ben jij niet weg te slaan uit de sportschool? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou op Curaçao! Wij zijn op zoek naar twee sportieve stagiaires die diverse taken zullen vervullen bij een sportclub op Curaçao. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden:

Je loopt stage bij een sportclub op Curaçao. Het bedrijf is gevestigd op een mooie locatie waar zij diverse sportvoorzieningen aanbieden. Jouw stagebedrijf biedt individuele trainingen aan maar ook groepslessen. Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar twee enthousiaste studenten die dit sportieve team willen versterken. Bij dit stagebedrijf is er plek voor twee studenten. De stagiaire mag aan de slag met de praktijk werkzaamheden die bestaan uit begeleiding in de fitnessruimte, volgen van groepslessen en ook zelf lessen geven. De andere stagiaire die het bedrijf zoekt, is in de richting van sportmanagement. Het is belangrijk dat deze stagiaire affiniteit heeft met fitness en groepslessen. Tijdens je stage ga je onderzoek doen aan de hand van de eisen vanuit je opleiding. Jouw onderzoek moet wel aansluiten op de behoefte die het stagebedrijf heeft.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar sportieve, enthousiaste, gemotiveerde en gedreven studenten. Het is belangrijk dat je kennis en ervaring hebt met fitness. Je hebt verstand van de benodigde apparaten en je weet hoe je mensen moet motiveren. Daarnaast ben je sociaal aangelegd en vind je het leuk om anderen te helpen. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt, Engels en Papiaments is een pre.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.