Stage vacature 103: Event stagiaire gezocht voor beachclub

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 103
Per wanneer flexibel
Lengte In overleg
Studierichting Mbo- of hbo Eventmanagement, Hospitality, Leisure of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Naf. 500,- per maand

Staat het organiseren van evenementen en het bedenken van marketingactiviteiten jou op je lijf geschreven? Ben jij een horeca topper en werk je daarnaast graag mee. Dan is deze stage iets voor jou! Deze beachclub heeft een elegante uitstraling. Je kan er genieten van een verfrissend drankje op één van de comfortabele ligbedden. Ook hebben ze en uitstekend restaurant. Op verschillende avonden in de week en in het weekend voorzien ze de gasten van live entertainment voor een onvergetelijke avond onder de Caribische sterrenhemel. Naast de vaste wekelijkse events, organiseren ze extra events met bijvoorbeeld bekende internationale artiesten. Daarnaast vind je het ook geen probleem om mee te werken in het horecagedeelte van dit goedlopende bedrijf.

Werkzaamheden:

• ondersteuning marketingactiviteiten;
• ondersteunen bij het organiseren van diverse events en acties;
• algemene werkzaamheden;
• meedraaien op de werkvloer (horeca);
• het uitdenken en organiseren van bruiloften en overige events.

Functie eisen

Voor deze stage zijn we opzoek naar een student die creatief en communicatief vaardig is en dan ook kan ondersteuning bij marketing en evenement activiteiten. Daarnaast is het belangrijk dat je sociaal, flexibel, stressbestendig en zelfstandig bent.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.