Stage vacature 90: Online marketing student gezocht met affiniteit voor Wordpress en SEO

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 90
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Marketing of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Stagevergoeding 250 euro
Bijzonderheden In bezit van eigen vervoer en laptop

Studenten gezocht met affiniteit voor Wordpress en SEO. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de online marketing wereld, kan je goed schrijven of wil je dit verder ontwikkelen.

De basis voor dit bedrijf is 15 jaar geleden begonnen, door middel van veel ervaring opdoen binnen het marketing- en media landschap. Vandaag de dag zorgt het bedrijf ervoor dat er gedroomde Google ranking resultaten worden behaald voor andere bedrijven. Binnen het bedrijf hangt een informele werksfeer. Verwacht teamuitjes bij het behalen van goede resultaten.

Werkzaamheden:

Als online marketing stagiaire ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
• SEO werkzaamheden;
• content schrijven;
• websites maken (Wordpress);
• linkbuilding;
• evalueren van de processen;
• social media werkzaamheden.

Van het bedrijf kan je verwachten dat je alle ins en outs over SEO leert en dat je wordt klaargestoomd om als online marketeer aan de slag te gaan.

Functie eisen:

Je bent leergierig en toont graag initiatief, je houdt van structuur en kunt procesmatig werken. Het is belangrijk dat je zin hebt om zoveel mogelijk te leren op het gebied van SEO. Ook is eerlijkheid en productiviteit van belang. Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal is een must, daarnaast is Duits een pré. Tot slot is het belangrijk dat je weet hoe je met Wordpress moet werken en dat je een professionele houding hebt.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.