Stage vacature 97: Uitdagende IT stage beschikbaar bij adviesbureau op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 97
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Hbo-niveau, ICT of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Stagevergoeding ANG 500,- per maand met een mogelijke bonus

Voor dit dynamisch adviesbureau voor professionele IT-diensten dat zakelijke uitdagingen van klanten oplost, hebben wij een stageplek beschikbaar waarbij jij de kans krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen. Zo werken ze samen met groeiende, kleine en middelgrote organisaties van verschillende industrieën in meerdere landen om hun visie te begrijpen en hen te helpen deze te bereiken met de juiste mix van strategie, advies en technologie.

Met als doel de automatisering van belangrijke bedrijfsfuncties op het gebied van o.a. financiën en bedrijfsvoering. Wil jij werken in een omgeving waar je echt het verschil kunt maken en waar je je kennis kan toepassen plus een daadwerkelijk blijvend product kan creëren, dan is deze vacature voor jou.

Werkzaamheden:

• het opzetten van de interne structuur van de diverse organisaties in een team drive omgeving van G Suites;
• het maken van landscape waarin alle omgevingen die bij klanten draaien visueel te zien zijn (zowel test als live);
• alle code of addons en applicaties opslaan in een centraal versiebeheer;
• omschrijving met uitleg wat deze addons doen en hoe ze werken;
• het opzetten van een cloud omgeving.

Functie eisen

Het is belangrijk dat je om kan gaan met veel vrijheid en zelfstandig kan werken aan de opdracht. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met opkomende technologie en enthousiast bent om nieuwe ideeën in te brengen. Daarnaast ben je kritisch over je eigen werk. Ook is het van belang dat je de Engelse en Nederlandse taal goed beheerst.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.