Stage vacature 96: Uitdagende online marketingstage beschikbaar op Curacao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 96
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau Marketing, Bedrijfskunde, Communicatie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 400 ANG.
Bijzonderheden In bezit van rijbewijs B

Wat is er leuker dan een online marketing stage op Curaçao bij een bedrijf waar je alles leert over online marketing en je ook nog eens kunt ontdekken wat Curaçao allemaal te bieden heeft? Wij hebben op dit moment een stageplek beschikbaar waarbij jij de kans krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen in de dynamische wereld van online marketing.

Je gaat stage lopen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende online marketing diensten zoals Google AdWords (SEA), zoekmachine optimaliseren (SEO), social media marketing, conversie optimalisatie en meer.Een stage bij dit bedrijf betekent veel kennis en ervaring opdoen, zelfontplooiing, ruimte voor eigen inbreng en daarnaast ook gezelligheid. Je leert alles over verschillende online marketingdiensten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je mag ondersteuning bieden bij het beheren van externe accounts. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en je krijgt duidelijke feedback op je werkzaamheden, waardoor je jezelf op professionele wijze kunt ontwikkelen. Daarnaast krijg je de kans om verschillende Google certificeringen te behalen.

Werkzaamheden:

• opzetten, testen, uitvoeren, analyseren en rapporteren van online marketing campagnes (o.a. Google AdWords);
• proactief het rendement van verschillende online marketing kanalen optimaliseren;
• meedenken en adviseren over de online strategie van de klanten;
• contact met externe partners ter optimalisatie van de dienstverlening.

Functie eisen:

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige, flexibele, initiatiefrijke en zelfstandige stagiaire. Je hebt ervaring met internetbrowsers en officepakketten. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast heb je uitstekende communicatievaardigheden en bij voorkeur affiniteit met online marketing.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.