Uitdagende online marketingstage beschikbaar op Curaçao

Type: meeloop- of oriënterende stage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 112
Per wanneer Per direct en per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, (online) Marketing, Bedrijfskunde MER, Communicatie (systemen) of soortgelijke studie
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 400 ANG.
Bijzonderheden In bezit van rijbewijs B

Functieomschrijving:

Wat is er leuker dan een online marketing stage op Curaçao bij een bedrijf waar je alles leert over online marketing en je ook nog eens kunt ontdekken wat Curaçao allemaal te bieden heeft? Wij hebben op dit moment een stageplek beschikbaar waarbij jij de kans krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen in een dynamische wereld van online marketing.

Je gaat stage lopen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende online marketing diensten zoals Google AdWords (SEA), zoekmachine optimaliseren (SEO), social media marketing, conversie optimalisatie en meer. Het bedrijf heeft een uiteenlopend klantbestand waardoor ze veel kennis en ervaring hebben binnen elke sector goede online marketing strategieën op te zetten. Je werkt samen en loopt mee met specialisten die affiniteit hebben met online marketing en voor vele grote en kleine bedrijven hebben gewerkt. Doordat je nauw met je collega’s samenwerkt, ontwikkel jij je binnen no time als online marketeer.
Een stage bij dit bedrijf betekent veel kennis en ervaring opdoen, zelfontplooiing, ruimte voor eigen inbreng en daarnaast ook gezelligheid. Je leert alles over verschillende online marketingdiensten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je mag ondersteuning bieden bij het beheren van externe accounts. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en je krijgt duidelijke feedback op je werkzaamheden, waardoor je jezelf op professionele wijze kunt ontwikkelen. Daarnaast krijg je de kans om verschillende Google certificeringen te behalen. Dit gebeurt in de vorm van een aantal examens die je moet afleggen. Als stagiaire ga je met o.a. de volgende werkzaamheden aan de slag:
- opzetten, testen, uitvoeren, analyseren en rapporteren van online marketing campagnes (o.a. Google AdWords):
- proactief het rendement van verschillende online marketing kanalen optimaliseren;
- meedenken en adviseren over de online strategie van de klanten;
- contact met externe partners ter optimalisatie van de dienstverlening.

Functie eisen:

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige, flexibele, initiatiefrijke en zelfstandige stagiaire. Je hebt uitgebreide ervaring met internetbrowsers en officepakketten. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast heb je uitstekende communicatievaardigheden en bij voorkeur affiniteit met online marketing.

Neem contact met ons op