Stage vacature 99: Zorgzame en betrokken stagiaire gezocht voor ouderenzorg

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 99
Periode flexibel
Lengte In overleg
Studierichting Mbo- of hbo Verpleegkunde of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Niet van toepassing

Ben jij die zorgzame, geduldige en communicatief vaardige stagiaire die wij zoeken? Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij een organisatie gespecialiseerd in ouderenzorg, lees dan snel verder.

Deze stichting is een organisatie gespecialiseerd in ouderenzorg. De stichting biedt dagbehandeling, dagverzorging, vakantieopvang en terminale zorg aan. De oudere die de woningen betrekken, kunnen indien gewenst gebruik maken van de meeste uiteenlopende zorgpakketten die aangeboden worden. De stichting heeft als doel het zo goed mogelijk te laten functioneren van de bezoeker in psychisch, sociaal en lichamelijk opzicht, opdat zij zo lang en zo goed mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De activiteitenbegeleiders zorgen dagelijks voor een aangepast activiteitenprogramma. Naast persoonlijke en zo nodig verpleegkundige hulp krijgen de ouderen dus ook verschillende activiteiten aangeboden. De stichting werkt met meerdere stagiaires per periode en is een erkend leerbedrijf.

Werkzaamheden:

De eerste 1 á 2 weken zal je meelopen in het verpleeghuis. Daarna ga je door naar de hospice. Alle werkzaamheden worden binnen het betreffende opleidingsniveau uitgevoerd. De kernactiviteiten bij het hospice bestaat uit palliatieve terminale zorg.

• verzorging en verpleging;
• behandeling van pijn en andere klachten;
• controle van de gezondheid van de cliënt;
• hulp bij het oplossen van psychische en sociale problemen;
• aandacht voor zingeving en spiritualiteit;
• ondersteuning bij het afronden van het leven van de cliënt en het afscheid nemen. Ook familie en vrienden van de cliënt kunnen hulpen krijgen bij de zorg en de rouw.

Functie eisen

Van jou wordt verwacht dat je een betrokken en zorgzame stagiaire bent met veel geduld en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je affiniteit met ouderen hebt en je representatief opstelt. Spaans of Papiamentu is een pré maar niet verplicht.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.