op

Al enkele maanden geleden keek ik uit naar dit mooie avontuur en inmiddels ben ik alweer drie weken geleden aangekomen op dit prachtige eiland. Met plezier had ik mijn koffers al een week voor vertrek ingepakt, in de laatste week heb ik afscheid genomen van mijn vrienden en familie en op 11 augustus 2020 vertrok ik eindelijk richting het eiland.

op

Bon bini bij mijn voorstelblog. Mijn naam is Iris. Ik ben 21 jaar en ik ben net gearriveerd op bon Curaçao om mijn afstudeerstage te volbrengen bij Bo Curaçao.

op

Bon dia!

Mi yama Steffie, ik loop sinds 1,5 maand stage bij Bo Curaçao en heb het nu al erg naar mijn zin. In de zomer van 2018 ben ik werkzaam geweest in een van de vele horecazaken van Curaçao en het leven op dit eiland is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten om terug te keren voor stage.

op

Bon Dia,

Mijn naam is Wesley en ik ben de nieuwe stagiair van Bo Curaçao. Ik ben 25 jaar oud en studeer International Tourism Management aan het NHL Stenden in Leeuwarden. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie en heb besloten om voor mijn afstudeerstage naar het buitenland te gaan. Ik hou van gezelligheid en ben daarom ook vaak bij vrienden te vinden.

op

Ayo dushi’s,

Ik ben Desi, 19 jaar en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik sport graag en ik ben altijd wel in een voor een drankje en gezelligheid. Ik loop sinds twee weken stage bij Bo Curaçao.