Stagiaire gezocht voor veelzijdige stage bij resort op Curaçao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 76
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Mbo- of hbo-niveau, Frontoffice, Toerisme, Hogere hotelschool of soortgelijke opleiding
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 750 ANG.
Bijzonderheden In bezit van eigen vervoer, representatief gekleed

Functieomschrijving:

Studeer jij Toerisme, Hogere Hotelschool of soortgelijke studie? Moet jij op stage en wil je graag naar Curaçao toe? Dan hebben wij een leuke stage voor jou!

Tijdens jouw periode op Curaçao loop je stage bij een resort dat beschik over luxe en moderne appartementen, gevestigd aan het strand. Het resort bezorgt haar gasten een optimaal verblijf op Curaçao, waarbij zij worden voorzien met alles wat ze nodig hebben. De gasten komen voornamelijk uit Nederland, maar ook veelal uit Duitsland, Amerika en Canada. Een groot aantal van de gasten zijn terugkerende gasten die hun verblijf keer op keer als plezierig ervaren.
Het bedrijf is van maandag tot zondag open tussen 8.00 en 18.00. Een enkele keer zijn ze ’s avonds open, indien er een late aankomst is. als stagiaire wordt je vijf dagen in de week ingezet, dit kan dus ook in het weekend zijn.
Tijdens je stage op Curaçao ga jij aan de slag met o.a. de volgende werkzaamheden:
- in- en uitchecken van gasten;
- appartementen controleren;
- telefoon- en mailverkeer;
- offertes maken;
- factureren;
- reserveringen plaatsen;
- informatie verstrekken aan gasten;
- backoffice werkzaamheden (organisatie, planningen, roosteren).
Als stagiaire wordt je betrokken bij alle facetten van het bedrijf, dit maakt jouw stage ook afwisselend. Tijdens je stage krijg je ruimte voor je schoolopdrachten en/of een klein onderzoek. Je krijg tijdens je stage en opdrachten hbo-begeleiding.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn zoeken wij een zelfstandige, ondernemende en enthousiaste vrouwelijke stagiaire. Jouw stage bedrijf wil graag een stagiaire met een eigen persoonlijkheid, die proactief is en initiatief neemt. Het bedrijf zoekt een stagiaire die niet alleen naar Curaçao toe komt voor de gezelligheid, maar ook om dingen te leren én haar stage serieus neemt. Het is belangrijk dat je in bezit bent van vervoer. Je beheert de Nederlandse en Engelse taal goed, Duits en Spaans zijn een pre. Tijdens je stage draag je eigen representatieve kleding, slippers horen hier helaas niet bij.

Neem contact met ons op