Stage vacature 44: Stageplek beschikbaar in de onderwaterwereld van Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 44
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Toerisme, Leisure, Commerciële economie, of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen
Bijzonderheden Ook stage lopen in het weekend en tijdens feestdagen/vakanties

De onderwaterwereld is adembenemend op Curaçao. We hebben het dan niet alleen over de koraalriffen en zee maar ook over de dieren die daar leven. Zie jij jezelf al stage lopen op Curaçao en iedere dag genieten van deze prachtige dieren? Wij zoeken een enthousiaste student die als tourguide het team wil ondersteunen.

Het bedrijf waar jij stage gaat loopt neemt de bezoekers mee naar de onderwaterwereld waar prachtige vissen, haaien en zeesterren te zien zijn. Daarnaast zijn er dolfijnenshows en is er de mogelijkheid om met dolfijnen te zwemmen.

Werkzaamheden:

Als stagiaire zal jij stage lopen bij de afdeling tourguides. Tourguides begeleiden de bezoekers door middel van verschillende tours en activiteiten. Ze zijn het visitekaartje van de organisatie. De tourguides weten veel van de onderwaterwereld en kunnen deze informatie over brengen aan de bezoekers. Zij zorgen er voor dat de bezoekers een aangename tijd hebben! Daarnaast zal je als stagiaire ook ingezet worden bij voeder demonstraties, presentaties, aquariumtour enz.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige student, die initiatief neemt en klantvriendelijk is. Je bent enthousiast, representatief en flexibel. Daarnaast is het van belang dat je bereid bent om je te verdiepen in de onderwaterwereld. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed, Spaans en Papiaments is een pre.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.