Stage vacature 65: Twee stagiaires gezocht voor een adembenemend resort op Curaçao

Type: meeloop- of oriënterende stage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 65
Per wanneer Per direct, per september 2020 of februari 2021
Lengte Vijf maanden
Studierichting Mbo-niveau, Frontoffice, Hotelschool of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of oriënterende stage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen
Bijzonderheden Ook in de weekenden

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste stagiaires die op zoek zijn naar een stage in het buitenland. Het betreft twee verschillende stagevacatures bij een resort op Curaçao. Interesse? Lees dan snel verder.

Het betreffende stagebedrijf bevindt zich op het mooie eiland Curaçao. Het is een luxueus resort dat haar gasten alles biedt om hun vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Het resort bevindt zich aan een van de prachtige stranden van Curaçao. Het resort staat bekend om haar tropische tuin. De bebouwing en begroeiing, architectuur en natuur lopen harmonieus in elkaar over. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel voor dit resort.
Voor dit stagebedrijf zijn wij op zoek naar twee stagiaires die beiden een andere functie gaan bekleden.
De eerste stagevacature is voor een frontoffice student. Het doel van jouw stage is het ontvangen en te woord van de gasten, daarnaast behoort het in- en uitchecken ook tot jouw werkzaamheden. Als stagiaire wordt je ook ingezet voor de Guestservice; het is jouw taak om materiële en immateriële schade aan/door gasten, medewerkers en bedrijfseigendommen te voorkomen, denk hierbij aan het behandelen van incidenten, bekijken en monitoren van alarm- en surveillancesystemen, uitvoeren van diverse controles, etc. Andere werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren, zijn:
- receptiewerkzaamheden;
- verwerken van betalingen m.b.v. een (geautomatiseerd) kassasysteem;
- telefoon verkeer beheren;
- administratieve werkzaamheden.
De tweede stagevacature is voor een stagiaire die ingezet zal worden voor het beheren van de reserveringen. Het doel van deze stage is het globaal gezegd: het realiseren van hotelreserveringen op een zo gunstig mogelijke wijze qua bezetting en opbrengst. Je hebt een brede diversiteit aan werkzaamheden die allemaal gerelateerd zijn aan de reserveringen van het resort.

Functie eisen:

Voor deze twee functies zijn wij op zoek naar representatieve, flexibele, stressbestendige, resultaatgerichte en klantgerichte stagiaires. Het is belangrijk dat jullie een sterke persoonlijkheid hebben en veel overtuigingskracht. Jullie kunnen goed in een teamwerken maar gaan ook zelfstandig te werk. Beheersing van de Nederlandse en Engels taal is van groot belang, Spaans is een pré.
Voor de stagevacature als frontoffice en guestservice stagiaire is het een vereiste dat je beschikt over een EHBO-diploma.

Neem contact met ons op