Stage vacature 37: Twee stagiaires gezocht voor een populair resort op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 37
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Frontoffice, Toerisme, Marketing en communicatie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Mbo Frontoffice 40 uur per week & Hbo Marketing en communicatie 3 dagen in de week meelopen en 2 dagen ruimte voor een afstudeeropdracht/onderzoek
Stagevergoeding 800 ANG per maand

Voor een bekend resort op Curaçao zijn wij op zoek naar twee stagiaires. De ene functie is voor een front office student en de andere functie voor een Marketing en communicatie student. Als stagiaire kom je in een informeel en gezellig team terecht, waar goede begeleiding wordt geboden. Wel wordt verwacht dat je zelfstandig bent en initiatieven neemt. Er is ruimte voor eigen ideeën en om mee te bouwen aan de naam van het resort.

Werkzaamheden

Voor de frontoffice student is het resort op zoek naar een gastvrije stagiaire. Er wordt verwacht dat je een harde werker bent, die stressbestendig is, flexibel en open en communicatief sterk bent. Daarnaast is het belangrijk dat je punctueel bent en overzichtelijk kunt werken.

De marketing student zal 3 dagen per week zich bezig houden met het beheren van de social media kanalen, marktonderzoek verrichten en marketingstrategieën bepalen en uitvoeren. Daarnaast zul je meedenken en meehelpen met events en projecten. De overige 2 dagen, zul je bezig zijn met een afstudeer/onderzoeksopdracht in overleg met het resort.

Functie eisen

Het bedrijf zoekt studenten die communicatief sterk zijn en die initiatief tonen. Zelfstandig kunnen werken is ook belangrijk. Daarnaast vraagt het bedrijf beheersing van de Engelse taal. Beheersing van de Spaanse en Duitse taal is een pré, maar niet verplicht. De werktijden zijn wisselend, hierin wordt flexibiliteit verwacht.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.