Stage vacature 43: WO-student gezocht voor juridische stageplaats op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 43
Per wanneer Per direct, per september 2020 of februari 2021
Lengte Twee- tot vijf maanden
Studierichting Wo-niveau, Rechten
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Wil jij graag stage lopen op Curaçao en ervaring opdoen in de juridische sector op dit mooie eiland? Dan is dit je kans! Zeker als je bereid bent de handen uit de mouwen te steken, goed kunt samenwerken en enthousiast bent.

Met regelmaat hebben we stage vacatures voor wo-studenten met betrekking tot juridische dienstverlening. Dit kunnen stages zijn bij een advocatenkantoor, maar ook bij de juridische afdeling van middelgrote tot grote bedrijven. Neem gerust contact met ons op over jouw wensen en we gaan voor jou op zoek naar een geschikte stageplaats op Curaçao.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de organisaties leuke en uitdagende stages bieden waar je als stagiaire de kans krijgt om de theorie aan de praktijk te koppelen. Vaak is er de kans om mee te denken met de organisatie en worden jouw initiatieven zeer op prijs gesteld. Uiteraard is er tijd om aan je stage opdrachten te werken, waarin je vanuit de organisatie wordt ondersteund.

Functie eisen:

De volgende eigenschappen zijn van belang: integer, betrouwbaar, zelfstandig, vriendelijk, collegiaal, representatief en enthousiast.

Neem contact met ons op