Stage vacature 42: HRM student gezocht voor consultancy bedrijf op Curacao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 42
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Hbo- of wo HRM, International Business of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Naf. 400,- per maand

Volg jij een studie in de richting van HR en kan jij niet wachten om de praktijkwereld te ontdekken? Ben jij daarnaast gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging? solliciteer dan snel!

Deze consultancy organisatie werkt al 10 jaar op Curaçao en Bonaire, zij zetten zich in voor verschillende grote bedrijven. Daarnaast werken zij vanuit de doelstellingen van de klant en zetten de expertise in om de doelstellingen te behalen, d.m.v. gericht advies, assessments, werving en selectie en dergelijke.

Dit bieden wij:

Een typische dag voor een stagiaire zou kunnen bestaan uit het meelopen met de assessmentpraktijk, waarbij je bijvoorbeeld ingezet kan worden bij het maken van het testprofiel en het toetsen van het geleverde functieprofiel. Hierbij kan je denken aan een functiebeschrijving, maar proberen we onze cliënten te bewegen om verder te denken dan dit, bijvoorbeeld door aan te geven welke cultuurelementen op een afdeling of binnen een organisatie leven die van invloed zijn op het competentieportfolio van de kandidaten en het businessplan wat men aan het uitvoeren is wat wellicht andere eisen gaat stellen aan de kandidaat van morgen.

Je kan worden ingezet bij Quick scans (als die op dat moment spelen) om bijvoorbeeld interviews af te nemen bij de relevante mensen en om instrumenten te implementeren en/of te ontwerpen. Daarnaast kan je mee naar cliënten om besprekingen bij te wonen waardoor je zicht kan krijgen op de uitdagingen waar onze cliënten voor staan en hoe de gekozen oplossing (en de implementatie hiervan) wordt gerealiseerd. Je draait volledig mee als lid van onze bezetting in de dagelijkse gang van zaken, de overleggen en je helpt bij de logistiek.

Werkzaamheden:

• diverse administratieve werkzaamheden;
• ondersteuning opdrachten voor klanten op het gebied van assessments;
• ondersteuning opdrachten voor klanten op het gebied van consultancy;
• (verder) ontwikkelen en optimaliseren van het instrumentarium;
• contact onderhouden opdrachtgevers;
• logistieke taken.

Functie eisen

Naast het feit dat je gepassioneerd bent voor het vak, beschik je over de volgende competenties: Resultaatgericht, sociaal vaardig, cultureel sensitief, proactief, verantwoordelijk, zelfstandig, plannen en organiseren.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.