Stage vacature 41: Wo student gezocht voor organisatie adviesbureau op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 41
Periode flexibel
Lengte In overleg
Studierichting Wo-niveau, Psychologie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 500 ANG.

Voor een organisatie adviesbureau op Curaçao zijn wij op zoek naar een wo Psychologie student of soortgelijke opleiding. De organisatie adviseert op vele gebieden van HRM en strategie, organisatie- en beleidsontwikkeling, recruitment, communicatie en assessments. Het helpen van klanten met het zorgvuldig selecteren van medewerkers en het structureel door ontwikkelen van het aanwezige potentieel van kandidaten is wat jouw stage bedrijf drijft. De stage heeft tot doel het verrichten van een (afstudeer)onderzoek en het (onder begeleiding) opdoen van relevante werkervaring binnen het bedrijf.

Werkzaamheden:

Tijdens jouw stage zal jij je vooral bezig houden met psychologische vraagstukken en je draagt bij aan het opzetten en uitvoeren van assessments. Deze assessments zijn onderdeel van werving- en selectieprocedures en ontwikkeltrajecten op individueel- en teamniveau.

Functie eisen:

Je bent geïnteresseerd in de menselijke natuur en geboeid door wat mensen drijft. Je hebt een onderzoekende aanpak en toetst je indrukken zorgvuldig. Je bent in staat om goed te luisteren en je bevindingen op heldere wijze te vertalen. Je kan goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je een leergierige en proactieve instelling en ben je kritisch ten aanzien van je kwaliteit van je eigen werk.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.