Stage vacature 41: WO-student gezocht voor organisatie adviesbureau op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 41
Per wanneer Per direct, per september 2020 of februari 2021
Lengte Bespreekbaar
Studierichting WO-niveau Psychologie of andere relevante studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uren maandag t/m vrijdag
Stagevergoeding 500 ANG.

Functieomschrijving:

Voor een organisatie adviesbureau op Curaçao zijn wij op zoek naar een WO-Psychologie student of andere bijpassende opleiding. De organisatie adviseert op vele gebieden van HRM en strategie, organisatie- en beleidsontwikkeling, recruitment, communicatie en assessments. Het helpen van klanten met het zorgvuldig selecteren van medewerkers en het structureel door ontwikkelen van het aanwezige potentieel van kandidaten is wat jouw stage bedrijf drijft.

De stage heeft tot doel het verrichten van een (afstudeer)onderzoek en het (onder begeleiding) opdoen van relevante werkervaring binnen het bedrijf. Tijdens jouw stage zal jij je vooral bezig houden met psychologische vraagstukken en je draagt bij aan het opzetten en uitvoeren van assessments. Deze assessments zijn onderdeel van werving- en selectieprocedures en ontwikkeltrajecten op individueel- en teamniveau.

Functie eisen:

Je bent geïnteresseerd in de menselijke natuur en geboeid door wat mensen drijft. Je hebt een onderzoekende aanpak en toetst je indrukken zorgvuldig. Je bent in staat om goed te luisteren en je bevindingen op heldere wijze te vertalen. Je bent je bewust van de invloed van je eigen gedrag op anderen. Je kan goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je een leergierige en proactieve instelling en ben je kritisch ten aanzien van je kwaliteit van je eigen werk.

Neem contact met ons op