Stage vacature 52: Sportieve student gezocht voor stageplek op Curaçao als sportleraar

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 52
Per wanneer Begin 2023 of februari 2023
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo-niveau, Sport en Bewegen, Cios of ALO of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Nader te bepalen
Stagevergoeding Niet van toepassing

Wil jij graag stage lopen op Curaçao en ervaring opdoen als sportleraar? Dan is dit je kans! Zeker als je bereid bent de handen uit de mouwen te steken, goed kunt samenwerken en enthousiast bent.

We hebben verschillende vacatures bij scholen die interesse hebben in een sportleraar. Dit kunnen stages zijn op een basisschool, middelbare school of bij een naschoolse opvang. Neem gerust contact met ons op over jouw stage wensen en wij gaan dan op zoek naar een geschikte stage op Curaçao.

Werkzaamheden:

De taken die jij voornamelijk zal uitvoeren bij iedere stageplek hebben betrekking op het voorbereiden van lessen én het daadwerkelijk geven van deze sportlessen. Daarnaast zal je ook sportevenementen mogen organiseren. Uit ervaring kunnen we zeggen dat de scholen leuke stages bieden waar je als stagiaire veel ervaring opdoet. Je zal veel zelfstandig aan de slag mogen maar hebt wel goede stagebegeleiders. Initiatief nemen en enthousiast meedenken wordt zeer op prijs gesteld.

Functie eisen:

De volgende eigenschappen zijn cruciaal voor een sportleraar: enthousiast, consequent, sportief, gemotiveerd en leergierig.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.