Stage vacature 53: Uitdagende stageplaats in de zorgsector van Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 53
Periode Begin 2023 of februari 2023
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo- of hbo SHP, Pedagogiek, MWD of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32- 40 uur per week
Stagevergoeding Niet van toepassing

Wij hebben een uitdagende stage beschikbaar in de zorgsector op Curaçao. Wij zoeken een gemotiveerde student die stage wil lopen bij een opvang voor kinderen met moeilijke thuissituaties.

Je loopt stage bij een opvang voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Tijdens jouw stage op Curaçao krijg je te maken met kinderen die verplicht of in samenwerking met de ouders tijdelijk uit huis zijn geplaatst met de reden dat de thuissituatie niet geschikt is voor het kind. De organisatie vangt kinderen op en geeft hen de nodige begeleiding, ook wordt er gezinsbegeleiding aangeboden.

Werkzaamheden:

Als stagiaire draai je mee met alle werkzaamheden van een pedagogisch medewerker of groepswerker. Je kan daarnaast bij de preventietak meekijken en sommige onderdelen ondersteunen zoals ouderbegeleiding of individuele behandelingen bij de orthopedagoge.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een student die enthousiast en leergierig is. Je moet zelfstandig kunnen werken en stevig in je schoenen staan. De kinderen spreken vaak Papiaments, je moet bereid zijn om deze taal te leren spreken. Vanuit het geloof in God wordt met de kinderen gewerkt. Je hoeft niet in God te geloven maar je moet wel vanuit dit standpunt willen werken.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.