Stage vacature 12: Restaurant op Curacao zoekt mbo stagiaire

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 12
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo-niveau, Horeca, Facilitair medewerker of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 500 ANG. per maand

Wij hebben een leuke stageplaats beschikbaar bij een restaurant op Curaçao. Wij zoeken hiervoor een mbo-student op zoek is naar een leuke stage als medewerker in de bediening. Het werk is afwisselend en je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Het restaurant is gevestigd in Willemstad en maakt gebruik van een Europese kaart. Zij verzorgen zowel ontbijt, lunch als diner.

Werkzaamheden

Je gaat je voor namelijk bezig houden met het helpen van klanten in de vorm van bediening, maar je zult ook kennis maken met andere aspecten van een horecaonderneming. Tot jouw verantwoordelijkheden horen het bedienen van de klanten, het bieden van service en het creëren van een vriendelijke en klantgerichte sfeer. Andere algemeen voorkomende werkzaamheden behoren ook tot de taken. Het restaurant biedt jou een uitdagende stage op Curaçao in een prettige sfeer waar je veel ervaring op kunt doen.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die enthousiast is, geen negen tot vijf mentaliteit heeft en zin heeft om in de horeca aan de slag te gaan. Daarnaast moet je klantvriendelijk en collegiaal zijn. Naast kennis van de Nederlandse taal is goede beheersing van het Engels belangrijk. Ervaring is een pre.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.