Stage vacature 2: Stagiaire gezocht voor een groot autoverhuurbedrijf op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 2
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo- of hbo SBRM, Commerciële economie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding nader te bepalen
Bijzonderheden Rijbewijs is van belang

Wil jij stage lopen bij een groot autoverhuurbedrijf op Curaçao waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Je gaat werken in een enthousiast team, je hebt veel contact met het filiaal op Bonaire en gaat af en toe mee op zakenreis naar Bonaire. Solliciteer direct!

Het stagebedrijf is een van de grootste autoverhuurbedrijven voor studenten en lange termijn huurders. Het autoverhuurbedrijf heeft 2 vestigingen op Curaçao en Bonaire. Ze voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten. Op beide eilanden heeft het bedrijf een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark van diverse kleine personenauto’s. Zo kan je terecht bij ze voor het huren of leasen van auto’s, zowel zakelijk als particulier.

Als stagiair(e) binnen het bedrijf ben je (mede)verantwoordelijk voor diverse facetten.
Je gaat aan de slag in een hecht team bestaande uit een team op Curaçao en Bonaire. In deze nieuwe functie loop je stage in een groeiende en dynamische organisatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen “winkeltje”. Jij werkt daarbij nauw samen met je collega’s. Maar ook diverse andere facetten komen aan bod. Zoals bijvoorbeeld het contact met autodealers, verzekeraar en marketing.

Werkzaamheden

• servicegericht en vriendelijk te woord staan van klanten;
• het in- en uitchecken van de auto’s waarbij je goed let op schade en de klant uitleg geeft over het juiste gebruik van de auto;
• het verhuur klaarmaken en reinigen van de auto’s;
• controleren van de technische staat van de auto’s;
• voorrijden en aftanken van de auto’s;
• marketing;
• het zelfstandig halen en brengen van auto’s bij klanten buiten de vestiging;
• het beheren van onroerende zaken;
• het in/uit checken van gasten in het onroerend goed van het bedrijf.

Dit bieden wij

Werken in een enthousiast team, je hebt veel contact met het filiaal op Bonaire en gaat af en toe mee op zakenreis naar Bonaire. Je hebt veel contact met andere mensen en je werkzaamheden blijven afwisselend.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die flexibel, stressbestendig en servicegericht is. Je bent in bezit van een rijbewijs. Daarnaast heb je perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je moet beschikken over goede contactuele en communicatieve vaardigheden. Ook ben je klantvriendelijk, zorgvuldig en collegiaal.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.