Stage vacature 1: Luxe resort op Curacao zoekt een marketing stagiaire

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 1
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Marketing en Communicatie, International Business, Toerism of een soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Naf. 775,- bruto per maand
Overig stage vergunning verplicht

Zoek jij een uitdagende stage bij een van de meest luxe resorts op Curacao? Dan is deze stage wellicht interessant voor jou. Heb jij een creatieve, enthousiaste en assertieve persoonlijkheid? Ben jij een initiatiefrijk persoon en vind je het leuk om jouw creatieve ideeën uit te werken tot (online) content voor de website, social media en het creëren van naamsbekendheid voor het bedrijf? Lees dan verder.

Je komt te werken bij een luxe resort/hotel op Curacao dat hun gasten een luxueus en onvergetelijk verblijf wil garanderen. Als marketing stagiaire zorg jij ervoor dat de social media kanalen en de website er perfect uitzien om de gasten te overtuigen om naar het resort te komen. Daarnaast kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en deze uitwerken tot goede marketingactiviteiten.

Werkzaamheden

Jij zal je bezig houden met de marketing van het resort. Dit houdt onder andere in het creëren van content voor de website en social media, het opzetten van campagnes, het schrijven en uitbrengen van nieuwsbrieven, analyseren van data, doelgroepen en trends voor continue verbetering. Bij al deze activiteiten is het naleven van de ‘brandstyle’ erg belangrijk.

Functie eisen

Je bent een creatieve en zelfstandige student die met goede ideeën komt en deze kan gebruiken in de marketing. Je bent leergierig en wilt graag een zo goed mogelijk beeld schetsen van het bedrijf. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal en ben je bekend met diverse communicatietools.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.