Stage vacature 23: Stage op Curacao als frontoffice medewerker

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 23
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Toerisme, Hogere Hotelschool, of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk, representatief en op zoek naar een uitdagende stage als frontoffice medewerker? Dan is dit de ideale stageplek voor jou! Bij een hotel op Curaçao hebben we een leuke en leerzame stageplek beschikbaar.

Je loopt stage binnen een bedrijf waar het welbevinden van de klant en de kwaliteit van de service de hoogste prioriteit hebben. Je gaat een leerzame en interessante stageperiode tegemoet in een modern en dynamisch bedrijf waar je ervaring kunt opdoen als front office medewerker.

Werkzaamheden

• persoonlijk contact met de gasten, maar ook telefonisch en via de mail;
• administratie werkzaamheden;
• in- en uitchecken van de gasten;
• informatie verstrekken aan de gasten;
• back-office taken;
• activiteiten boeken voor de gasten.

Functie eisen

Het hotel op Curaçao is op zoek naar een zelfstandige, sociale en enthousiaste student. De student moet representatief zijn en klantgericht handelen. Daarnaast is het van belang dat de student zelfstandig kan werken en initiatieven durft te nemen. Het is belangrijk dat de student zowel het Nederlands als het Engels goed beheerst. Ervaring is een pré maar niet verplicht.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.