Stage vacature 94: Studenten gezocht voor een marketing-media bedrijf

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 94
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Commerciële Economie, Media en Film of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Wij zijn op zoek naar één of twee enthousiaste studenten die niet kunnen wachten om het werkveld te betreden. Het betreft een stage voor een commerciële student en een student met de studierichting media en/of film.

Je gaat stage lopen bij een marketing- en communicatiebedrijf, dat zich ook bezighoudt met digitale videoproductie. Het bedrijf wijdt zich aan het creëren van boeiende visuele inhoud en branding met impact. Kwaliteit staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Jouw stagebedrijf werkt met meer dan vijftig grote klanten uit het Caribische gebied. De service die zij bieden, is gericht op het behalen van de doelen van de klant. Van het ontwikkelen van slimme brandstrategieën tot het maken van een mooie reclame of met een verrassende guerrilla marketing, jouw stagebedrijf is bereid de klant te helpen.

Werkzaamheden:

Bij dit bedrijf hebben wij twee stageplekken beschikbaar. Als stagiaire mag je meelopen met veel werkzaamheden van het bedrijf. Op die manier leer je het bedrijf echt kennen en zal jij ook veel ervaring en nieuwe kennis op doen. Toch zullen beide stagiaires wel focus leggen op hun vakgebied. De commerciële stageplek is bedoeld om bezig te gaan met de marketingactiviteiten van het bedrijf en andere bijkomstigheden. De invulling van de mediastage is filmen, video’s maken en editen.

Functie eisen:

Voor deze stageplekken zijn we op zoek naar twee hardwerkende, gemotiveerde, ondernemende en leergierige studenten. Je bent creatief en hebt een open houding. Het is ook belangrijk dat je van een uitdaging houdt. Ben jij dit? Dan zoeken wij jou!

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.