Stage Curaçao: twee studenten gezocht voor een marketing-media bedrijf

Type: meeloop- of oriëntatiestage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 94
Per wanneer Per direct en per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, Commerciële Economie, Media en Film of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of oriëntatiestage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste studenten die niet kunnen wachten om het werkveld te betreden. Het betreft een stage voor een commerciële student en een student met de studierichting media en/of film.

Je gaat stagelopen bij een marketing- en communicatiebedrijf, dat zich tevens ook bezighoudt met digitale videoproductie. Het bedrijf wijdt zich aan het creëren van boeiende visuele inhoud en branding met impact. Kwaliteit staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Jouw stagebedrijf werkt met meer dan vijftig grote klanten uit het Caribische gebied. De service die zij bieden, is gericht op het behalen van de doelen van de klant. Van het ontwikkelen van slimme brandstrategieën tot het maken van een mooie reclame of met een verassende guerrilla marketing, jouw stagebedrijf is bereid de klant te helpen.

Bij dit bedrijf hebben wij twee stageplekken beschikbaar. Als stagiaire mag je meelopen met veel werkzaamheden van het bedrijf. Op die manier leer je het bedrijf echt kennen en zal jij ook veel ervaring en nieuwe kennis op doen. Toch zullen beide stagiaires wel focus leggen op hun vakgebied. De commerciële stageplek is bedoeld om bezig te gaan met de marketingactiviteiten van het bedrijf en andere bijkomstigheden. De invulling van de mediastageplek is filmen, video’s maken en editen.

Functie eisen:

Voor deze stageplekken zijn we op zoek naar twee hardwerkende, gemotiveerde, ondernemende en leergierige studenten. Je bent creatief en hebt een open houding. Het is ook belangrijk dat je van een uitdaging houdt. Ben jij dit? Dan zoeken wij jou!

Neem contact met ons op