Stage Curaçao: ondernemende student gezocht voor HRM-stage

Type: meeloop- of zelfstandige stage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 84
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Drie tot vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, HRM of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen
Bijzonderheden Werktijden van 6.30 tot 15.15

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HRM-student die geen uitdaging uit de weg gaat. Het betreft een leuke en veelzijdige stage op Curaçao, waarbij je zelfstandig aan de slag gaat en veel verantwoordelijkheden krijgt.

Het bedrijf waar jij stage gaat lopen is al vele jaren actief in Nederland als callcenter. Sinds kort is jouw stagebedrijf ook gevestigd op Curaçao. Als stagiaire ga jij het team op Curaçao ondersteunen. Je mag tijdens je stage een volledige wervings- en selectie strategie opzetten voor de vestiging op Curaçao, daarnaast mag je het HR beleid een indeling geven. Je zal algemene taken uitvoeren op de HR-afdeling, zoals opleidingen en ondersteuning voor diverse projecten. Daarnaast ga je aan de slag met operationele taken zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het generen van rapportages voor het managementteam. Je zal ook een bijdrage leveren aan het opstellen en uitvoeren van trainings- en ontwikkelingsplannen. Verder behoren organiseren, plannen, ziekteverzuim en alle overige HR-werkzaamheden tot je takenpakket.

Functie eisen:

Voor deze stagevacature zijn wij op zoek naar ambitieuze student, met sterke overtuigingen en ideeën. Je bent avontuurlijk en opzoek naar een uitdaging. Jouw stagebedrijf zoekt een talent die bereid is met zijn/haar idee het verschil te maken. Je bent zelfstandig, ondernemend en commercieel ingesteld. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid en levert graag toegevoegde waarde. Je ook analytisch sterk, flexibel en communicatief vaardig. Je beheert de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan snel!

Neem contact met ons op