Stage vacature 81: Marketingstudent gezocht voor stageplek bij kledingwinkel op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 81
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Marketing, Mode of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen
Bijzonderheden In bezit van een eigen laptop

Ben jij een marketingstudent én heb jij affiniteit met mode? Dan hebben wij een leuke stage voor jou op Curaçao waarbij je al jouw kennis in de praktijk mag toepassen. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Jouw stage bedrijf bestaat uit twee filialen op Curaçao. Beide filialen zijn kledingwinkels, gevestigd aan het strand. De kleding is afkomstig uit Europa. Naast de lokale bevolking komen er ook veel (Nederlandse en Amerikaanse) toeristen de winkels bezoeken.

Werkzaamheden:

Als stagiaire ga jij aan de slag met een tweedelig marketingplan, aangezien er twee filialen zijn met andere klantenkringen en doelgroepen. Je maakt dus voor beide winkels een marketingplan waarin een duidelijke differentiatie is gemaakt. Jouw stagebedrijf is zich ook aan het oriënteren om de winkels als shop-in-shop te exploiteren in een groter concern, naast de huidige winkels op Curaçao. Jij mag hier ook mee aan de slag. Er moet een analyse gemaakt worden en onderzoek gedaan worden naar de behoefte hieraan, de kosten en of dit rendabel is. Buiten de opdrachten ga je ook aan de slag in de winkels. Er moet worden gekeken naar een efficiënte lijn tussen de winkels met betrekking tot voorraad, centraal cadeaubonnen registratie e.d. Kortom: je gaat kijken naar het gehele proces en de werkzaamheden die verbeterd en/of versimpeld kunnen worden.

Naast jouw stage werkzaamheden krijg je ook ruimte voor schoolopdrachten en/of een klein onderzoek. Je krijgt ook goede begeleiding tijdens je stage.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een hard werkende, ondernemende, flexibele en klantvriendelijke stagiaire. Daarnaast heb je een enthousiaste en open houding.
De winkels zijn open van maandag t/m zondag, van 10.00 tot 21.00. Als stagiaire wordt je acht uur per dag ingezet en vijf dagen per week. Het kan dus zijn dat je ook in het weekend wordt ingezet.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.