Stage vacature 40: Sportieve student gezocht met affiniteit met voetbal voor een stageplek op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 40
Per wanneer Per direct, per september 2020 of februari 2021
Lengte Bespreekbaar
Studierichting Mbo niveau Sport en bewegen of andere relevante opleiding
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Maandag, woensdag en vrijdag van 15:00 tot 21:00, zaterdag van 9:30 tot 16:00 (wordt flexibiliteit in verwacht)
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Voor een voetbalvereniging op Curaçao die in 2008 is opgericht zijn wij op zoek naar een sportieve stagiair(e) die affiniteit heeft met voetbal.

Tijdens jouw stage zal je zowel de hoofdtrainer als de 7 veldtrainers assisteren bij hun werkzaamheden. Je zult trainingen gaan voorbereiden en daarnaast ook zelf uitvoeren. Je bent aanwezig bij alle wedstrijden als assistent coach en tot slot valt onder jouw takenpakket het opzetten van een spelers-volgsysteem. Wanneer je zelf leuke nieuwe ideeën hebt om de organisatie verder te helpen, dan zijn deze uiteraard altijd bespreekbaar en op prijs gesteld.

Functie eisen:

Je bent allereerst natuurlijk geïnteresseerd in voetbal en hebt zelf ook voetbal-ervaring, misschien wel als trainer. De hoofdtaal bij jouw stage bedrijf is Nederlands, maar daarnaast is beheersing van de Engelse taal of het Papiaments een pré. Het is belangrijk om eigen vervoer tot jouw beschikking te hebben. Tijdens jouw stage kan je jouw eigen sport kleding dragen.

Neem contact met ons op