Stage vacature 40: Sportieve student gezocht met affiniteit met voetbal voor een stageplek op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 40
Periode flexibel
Lengte In overleg
Studierichting Mbo-niveau, Sport en Bewegen of soortgelijke opleiding
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren In overleg
Stagevergoeding Nader te bepalen

Voor een voetbalvereniging op Curaçao die in 2008 is opgericht zijn wij op zoek naar een sportieve stagiair(e) die affiniteit heeft met voetbal.

Werkzaamheden:

Tijdens jouw stage zal je zowel de hoofdtrainer als de 7 veldtrainers assisteren bij hun werkzaamheden. Je zult trainingen gaan voorbereiden en daarnaast ook zelf uitvoeren. Je bent aanwezig bij alle wedstrijden als assistent coach en tot slot valt onder jouw takenpakket het opzetten van een spelers-volgsysteem. Wanneer je zelf leuke nieuwe ideeën hebt om de organisatie verder te helpen, dan zijn deze uiteraard altijd bespreekbaar en op prijs gesteld.

Functie eisen:

Je bent allereerst natuurlijk geïnteresseerd in voetbal en hebt zelf ook voetbal-ervaring, misschien wel als trainer. De hoofdtaal bij jouw stage bedrijf is Nederlands, maar daarnaast is beheersing van de Engelse taal of het Papiaments een pré maar niet verplicht. Het is belangrijk om eigen vervoer tot jouw beschikking te hebben. Tijdens jouw stage kan je jouw eigen sport kleding dragen.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.