Stage vacature 64: Schrijftalent gezocht voor stageplek op Curaçao als stagiaire content en marketing

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 64
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Hbo-niveau Marketing en Communicatie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Dit jonge en dynamisch digitaal innovatiebureau heeft kantoren in het Caribische gebied maar ook in Amsterdam, zij helpen bedrijven succesvoller te worden in de digitale wereld van vandaag. Zij hebben binnen hun bedrijf behoefte aan een stagiaire die de copywriter kan assisteren. De copywriter maakt content aan voor de social media posts, de websites en de nieuwsbrieven. Zij hanteren voor 90% Engels als taal voor hun content, dus het is belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst.

Werkzaamheden

• assisteren content maken social media posts voor hun klanten;
• assisteren content maken websites en nieuwsbrieven;
• (her)schrijven en vertalen van reclameteksten;
• inbrengen van creatieve ideeën;
• toepassen SEO.

Functie eisen

Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels. Je bent creatief, kan goed schrijven en kan je makkelijk verplaatsen in verschillende leefwerelden. Enige affiniteit en ervaring met de social mediaomgeving zou een pré zijn, evenals een proactieve houding en teamspirit. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en verantwoordelijk bent.

Dit bieden wij

Een leerzame stageplek met veel vrijheid en ruimte voor je ontwikkeling. Je komt terecht in fast paced organisatie met een jong team.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.