Stage vacature 64: Schrijftalent gezocht voor stageplek op Curaçao als stagiaire content en marketing

Type: meeloop- of oriënterende stage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 64
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, Communicatie, Marketing, Bedrijfskunde MER of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of oriëntatiestage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Wij zoeken een schrijftalent! Wij hebben een stageplek beschikbaar voor een gedreven communicatie of marketing student. Ben jij dit? Reageer dan snel en wie weet zit jij over een paar maanden op het zonnige Curaçao!

Het stagebedrijf is een dynamisch bedrijf waarbij stilstaan geen optie is. Het bedrijf focust zich op het exploiteren van een health care website. Deze website is uitgegroeid tot een groot platform waar meer dan 250.000 klanten gebruik van maken. Als stagiaire ga jij aan de slag met het (her)schrijven van teksten voor deze website, dit betekent dus dat je content (her)schrijft én content onderzoekt. Social media valt ook onder jouw takenpakket, eveneens als het bieden van ondersteuning bij marketingactiviteiten.

Functie eisen:

Voor deze stageplek zijn wij op zoek naar een stagiaire die passie heeft voor schrijven. Je bent doelgericht, gemotiveerd, stressbestendig en je kan werken met deadlines. Ook ga je nauwkeurig en effectief te werk. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal perfect beheerst, kennis hebt van SEO en ervaren bent met web teksten schrijven.

Neem contact met ons op