Stage vacature 63: Grafische vormgeving en webdesign student gezocht op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 63
Per wanneer Per direct of september 2021
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Multimedia design, Vormgeving, Communicatie, Bedrijfskunde, ICT of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 400 ANG.
Bijzonderheden In bezit van rijbewijs B

Wat is er leuker dan een stage op Curaçao bij een bedrijf waar je alles leert over Wordpress en Grafisch Design en je ook nog eens kunt ontdekken wat Curaçao allemaal te bieden heeft? Wij hebben op dit moment een stageplek beschikbaar waarbij jij de kans krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen in een dynamische wereld van online marketing.

Je gaat stage lopen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende online marketing diensten zoals Wordpress Websites, Google AdWords (SEA), zoekmachine optimaliseren (SEO), social media marketing, conversie optimalisatie en meer. Het bedrijf heeft een uiteenlopend klantenbestand waardoor ze veel kennis en ervaring hebben, binnen elke sector goede Wordpress websites op te zetten, en het juiste beeldmateriaal te leveren. Je werkt samen en loopt mee met specialisten die affiniteit hebben met Wordpress en het maken van content en voor vele grote en kleine bedrijven hebben gewerkt. Doordat je nauw met je collega’s samenwerkt, kun je je binnen no time verder ontwikkelen.

Werkzaamheden:

Een grafisch vormgeving en webdesign stage bij dit bedrijf betekent veel kennis en ervaring opdoen, zelfontplooiing, ruimte voor eigen inbreng en daarnaast ook gezelligheid. Je leert alles over Wordpress en het vormgeven van begin tot eind. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en je krijgt duidelijke feedback op je werkzaamheden, waardoor je jezelf op professionele wijze kunt ontwikkelen. Als stagiaire ga je met o.a. de volgende werkzaamheden aan de slag:
• opzetten, bouwen en testen van Wordpress websites;
• juiste content verzamelen voor Wordpress website;
• advies uitbrengen over de juiste indeling van de website;
• ontwerpen en maken van online beeldmateriaal (o.a. banners voor social channels);
• ondersteuning bij het werven van nieuwe klanten;
• contact met klant om de klant up-to-date te houden over de voorgang.

Functie eisen:

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige, flexibele, initiatiefrijke en zelfstandige stagiaire. Bij voorkeur heb je affiniteit Adobe pakketten, Wordpress, HTML en CSS maar dit is niet verplicht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Daarnaast heb je uitstekende communicatievaardigheden en uitgebreide ervaring met internetbrowsers en Office pakketten.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.