Stage vacature 78: Makelaarsbedrijf op Curaçao zoekt ondernemende student

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 78
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Vastgoed en Makelaardij, Commerciële Economie, Facility Management of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 750 ANG.
Bijzonderheden Representatief gekleed, stageopdrachten in eigen tijd

Studeer jij Vastgoed en Makelaardij of soortgelijke studie én heb je altijd al stage willen lopen bij een makelaarskantoor op Curaçao? Dan hebben wij een uitdagende stage voor je. Lees snel verder!

Jouw stagebedrijf is een van de grootste makelaardijen van Curaçao. Het bedrijf verhuurt en verkoopt woningen, villa’s, appartementen én commerciële gebouwen. Jou stage bestaat uit twee onderdelen/functies, die om de maand worden afgewisseld. De eerste functie heeft betrekking op de receptie.

Werkzaamheden:

• contact met klanten;
• maken (en verwijderen) van listings;
• prijsaanpassingen;
• office manager en makelaars ondersteunen;
• website onderhouden;
• database bijhouden;
• administratieve taken.

Tijdens het uitvoeren van de tweede functie ga je met de makelaars mee naar afspraken, zodat je als stagiaire alle facetten van het bedrijf leert kennen. Daarnaast krijg je inside jobs die je moet uitvoeren. Voorbeelden hiervan is het opzetten van een Instagram pagina of contracten nalopen en controleren.
Je wordt tijdens je stage begeleid door een hbo-begeleider.

Functie eisen:

Dit stagebedrijf is op zoek naar een commerciële, zelfstandige, ondernemende en enthousiaste student. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met vastgoed. Je bent klantvriendelijk en gaat geordend te werk. Er wordt van je verwacht dat je representatief gekleed op je stage komt.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.