Stage vacature 79: Creatieve student gezocht voor afwisselende stageplek op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 79
Periode flexibel
Lengte Minimaal 6 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Communicatie en Multimedia Design of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 500 ANG.

Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiaire voor een groot bedrijf op Curaçao. Het betreft een leerzame en afwisselende stage waarbij je veel vrijheid krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan.

Jouw stagebedrijf is een van de grootste retailers in bouwmaterialen en home improvement producten van de hele Nederlandse Antillen. Het is een dynamisch en succesvol bedrijf. Op Curaçao is naast enkele vestigingen ook het hoofdkantoor gevestigd. Hier worden ondersteunende werkzaamheden verricht op gebied van inkoop, logistiek, financiële zaken maar ook marketing en HRM. Het bedrijf is ambitieus en heeft grote plannen voor de toekomst.

Werkzaamheden:

Als stagiaire ben jij medeverantwoordelijk voor het vertalen van bestaande trainingen naar media- en communicatiemateriaal zodat deze gestandaardiseerd worden en toegankelijker zijn voor het personeel. Daarnaast verzamel je gegevens die je analyseert om deze vervolgens te vertalen naar effectieve en interactieve instructie filmpjes en presentaties. Het is belangrijk dat jij je kan verplaatsen in de verschillende functies binnen het bedrijf om zo tot beter resultaat te komen.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een creatieve student met kennis op gebied van technologie. Je neemt graag initiatief en bent leergierig, ook ben je representatief, enthousiast, zelfstandig en flexibel. Je hebt oog voor detail en beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Papiaments is een pré maar niet verplicht.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.