Stage vacature 8: HRM of Bedrijfskunde student gezocht voor stageplek op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 8
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, HRM, Bedrijfskunde, Communicatie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 500 ANG.

Wij hebben een uitdagende en leerzame stageplek beschikbaar op Curaçao voor een ambitieuze stagiaire met de studierichting HRM, Bedrijfskunde of Communicatie. Het betreft een stage bij een bedrijf op Curaçao dat zich richt op arbeidsbemiddeling. Je gaat kennis maken met het hele proces en vervult hierin een belangrijke rol. Inbreng van eigen ideeën wordt op prijs gesteld.

Werkzaamheden

Als stagiaire tussen de consultants bevind jij je op het snijvlak van commercie en HR in de arbeidsbemiddeling. Samen met de consultants ga je aan de slag om de perfecte combinatie van de juiste kandidaat bij de juiste functie te verwezenlijken. Je doorloopt hierin van dichtbij het proces van aantrekken van de kandidaat tot het afronden van de plaatsing. Jij bent een belangrijke speler bij het ondersteunen van de werkzaamheden van de consultants door middel van het zoeken en aanleveren van nieuwe kandidaten en vacatures. Daarnaast houd je je ook bezig met verzuimregistratie, ziekmeldingen, het verwerken van dossiers en het bijhouden van het personeelsinformatiesysteem.

Verder ben je tijdens je stage het eerste aanspreekpunt op kantoor, ook telefonisch, voor de kandidaten en de klanten. De stage-opdracht zal gericht zijn op de markt waarin het bedrijf opereert. Tijdens de stage is er de gelegenheid een onderzoek of een opdracht te doen voor school met ondersteuning van de stagebegeleider.

Functie eisen

We zoeken een ambitieuze, representatieve en commerciële student. Je moet in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Ook moet je zelfstandig kunnen werken. Het is van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.