Stage vacature 8: HRM of Bedrijfskunde student gezocht voor stage op Curaçao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 08
Per wanneer Per direct, februari 2020 en per september 2020
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, HRM, Bedrijfskunde, Communicatie of een andere relevante opleiding
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding ANG. 500

Functieomschrijving:

Wij hebben een uitdagende en leerzame stageplek beschikbaar op Curaçao voor een ambitieuze stagiaire met de studierichting HRM/MER/Communicatie. Het betreft een stage bij een bedrijf op Curaçao dat zich richt op arbeidsbemiddeling. Je gaat kennis maken met het hele proces en vervult hierin een belangrijke rol. Inbreng van eigen ideeën wordt op prijs gesteld.

Als stagiaire tussen de consultants bevind jij je op het snijvlak van commercie en HR in de arbeidsbemiddeling. Samen met de consultants ga je aan de slag om de perfecte combinatie van de juiste kandidaat bij de juiste functie te verwezenlijken. Je doorloopt hierin van dichtbij het proces van aantrekken van de kandidaat tot het afronden van de plaatsing. Jij bent een belangrijke speler bij het ondersteunen van de werkzaamheden van de consultants door middel van het zoeken en aanleveren van nieuwe kandidaten en vacatures. Daarnaast houd je je ook bezig met verzuimregistratie, ziekmeldingen, het verwerken van dossiers en het bijhouden van het personeelsinformatiesysteem.

Verder ben je tijdens je stage het eerste aanspreekpunt op kantoor, ook telefonisch, voor de kandidaten en de klanten. De stage-opdracht zal gericht zijn op de markt waarin het bedrijf opereert. Tijdens de stage is er de gelegenheid een onderzoek of een opdracht te doen voor school met ondersteuning van de stagebegeleider.

Functie eisen:

We zoeken een ambitieuze, representatieve en commerciële student. Je moet in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Ook moet je zelfstandig kunnen werken. Het is van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Neem contact met ons op

stage-curacao-handelskade-willemstad