Stage vacature 7: Duizendpoot voor stageplaats op Curacao met studierichting toerisme of marketing

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 7
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Toerisme, Recreatie, Marketing of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 300 ANG.

Vind jij het leuk om evenementen te organiseren, een marketingplan te schrijven, persoonlijk contact te hebben met de klanten en via social media het bedrijf op de kaart te zetten? Ben je daarnaast creatief, flexibel en gastvrij? Dan is deze stage iets voor jou! Vanaf september hebben we bij een jong en dynamisch bedrijf op Curaçao een stageplaats beschikbaar waar je jouw kennis en kunde direct kunt toepassen binnen alle bedrijfsaspecten.

Je loopt stage binnen een bedrijf wat in een korte tijd al gegroeid is tot een groot succes op Curaçao. Het bedrijf biedt de klant een exclusieve en unieke dienst aan. De klant is koning en de medewerkers zorgen er met elkaar voor dat de klant een persoonlijke en unieke ervaring beleeft. De sfeer is gezellig en het wordt op prijs gesteld dat je meedenkt, initiatief toont en zelfstandig werkt. Het maken van een strategisch marketingplan op basis van een SWOT-analyse is één van de dingen waar jij mee aan de slag gaat tijdens jouw stage.

Werkzaamheden

• opstellen van een strategisch marketingplan;
• organiseren van evenementen;
• onderhouden van social media (Facebook, Instagram);
• onderhouden website;
• front- en backoffice werkzaamheden (klantcontact, offertes opstellen, administratie)
• netwerken;
• uitvoeren promotionele activiteiten;
• helpen bij de dagelijkse werkzaamheden: trip uitleggen, klanten informeren, etc.

Functie eisen

Van jou wordt verwacht dat je klantvriendelijk, flexibel, zelfstandig en accuraat bent. Ook moet je creatief en representatief zijn. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed, neemt initiatief en beschikt over organisatievermogen. Je hebt affiniteit met sales, je hebt kennis van het ISO-systeem (niet verplicht) en je bent in bezit van een rijbewijs(B).

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.