Stage vacature 80: Bouwkunde stagiaire gezocht voor een bouwbedrijf op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 80
Periode februari 2024
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Bouwkunde of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Studeer jij bouwkunde en kan jij niet wachten totdat je jouw kennis en kunde in de praktijk mag toepassen? Dan is dit je kans! Wij hebben een leuke stage voor jou op Curaçao.

Jouw stagebedrijf is een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in nieuwbouw, onderhoud en restauratie op Curaçao. Het bedrijf vindt een goede samenwerking met betrokken partijen erg belangrijk en stelt kwaliteit en service voorop. Jouw stagebedrijf denkt mee met haar opdrachtgevers en probeert bij projecten ook aandacht te besteden aan verantwoord bouwen en duurzaamheid.

Werkzaamheden:

Je zal meelopen met diverse projectontwikkelaars om op die manier veel kennis en ervaring op te doen. Daarnaast is het de bedoeling van jouw stage om al je kennis en kunde in de praktijk toe te passen. Op die manier wordt je goed voorbereid wanneer je na je studie het werkveld zal betreden.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde bouwkunde student. Je bent zelfstandig, flexibel, leergierig en staat stevig in je schoenen. Initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend en je hebt plezier in je werk.

Neem contact met ons op