Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Of is het na het lezen van het antwoord nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

H

Hoe schrijf ik me in?

Op de homepage vind je in het oranje het kopje inschrijven, daar kun je je inschrijven. Hier kun je je ook inschrijven.

Laatste update - Pagina link

W

Wanneer moet je betalen voor je bemiddeling?

Inschrijven is geheel gratis en vrijblijvend! Indien je een Totaalpakket of een Studentenpakket afneemt betaal je pas als je akkoord bent gegaan met je stageplek. Als je zelf een pakket samenstelt, hoef je pas te betalen als je akkoord gaat met je stageplek, huisvesting en/of auto. Indien je alleen je vergunning wilt laten regelen, moet je wel gelijk betalen, omdat het proces dan gelijk in werking wordt gezet.

Laatste update - Pagina link

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Na je inschrijving nemen wij contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Na het intakegesprek gaan wij aan de hand van je inschrijfformulier en de informatie van het intakegesprek op zoek naar een geschikte stageplek. Heb je zelf een pakket samengesteld en ben je bijvoorbeeld alleen op zoek naar huisvesting? Dan gaan we dat voor je regelen. Voor een volledige uitleg bekijken onze procedure hier.

Laatste update - Pagina link

Wat moet ik zelf nog regelen als ik een pakket afneem bij Bo Curaçao?

Dit hangt van je pakket af, wat je zelf moet regelen bij het afsluiten van de volgende pakketten:

• Totaalpakket: een vliegticket boeken, reisverzekering en WA-verzekering afsluiten, een aantal documenten aanschaffen voor je vergunning (wij sturen een stappenplan hiervoor) en deze vergunning ophalen op Curaçao.
• Studentenpakket: een vliegticket boeken, een reisverzekering en WA-verzekering afsluiten en vergunning en bijkomende documenten regelen.
• Stel-het-samen-pakket: Hierbij helpen we je alleen bij de dingen die jij wilt. De overige dingen moeten je zelf regelen.

Zorg er ook voor dat je tijdens je periode op Curaçao beschikt over een geldig paspoort welke tenminste nog 3 maanden geldig is na terugkeer van je stage.

Laatste update - Pagina link

Z

Zijn er kosten verbonden aan de inschrijving?

Nee, je inschrijving is geheel gratis en vrijblijvend! Pas als je akkoord gaat met je stageplek, huisvesting of auto ontvang je van ons een factuur.

Laatste update - Pagina link