op

Al sinds de eerste week dat ik op het eiland ben, hoor ik van iedereen hier dat ik de Christoffelberg echt een keer moet beklimmen. Ook werd mij verteld dat in deze periode van het jaar het beste de berg kan beklimmen omdat de natuur nog in volle bloei is op dit moment. Dit wilde ik natuurlijk voor geen goud missen. Het Christoffelpark is het grootste natuurpark van Curaçao. Het is geopend van 06:00 – 15:00. Je mag niet later dan 10:00 nog de berg op in verband met de warmte.

op

In deze video neem ik jullie een hele dag mee op pad. Ik heb deze video opgenomen op een maandag en er stonden heel veel leuke dingen op de planning. Ook laat ik de laatste beelden uit Nederland zien waar ik afscheid neem van onder andere vrienden en familie.

op

Afgelopen zaterdag zijn de studenten van ons studentenhuis gaan schieten op de schietbaan van El Hage. El Hage is een van de oudste en tevens meest vertrouwde schietbanen op het eiland. Via Bo Curacao konden de studenten zich inschrijven om voor een leuke prijs te schieten met meerdere handguns, riffles en een shotgun! Onze student Max neemt jullie mee op deze mooie dag door middel van zijn derde vlog.

op

De komende weken nemen wij jullie mee terug in de tijd! 🔙🌴 Een aantal oud stagiaires vertellen over hun toffe stagetijd op Curaçao. Vol enthousiasme vertellen zij over hun stageplek, nemen ze je mee naar hun mooiste herinnering en vertellen zij wat ze het meeste missen aan Curaçao! ☀️

op

Onze stagiaire Desi hield tijdens haar stage vlogs bij over haar tijd op Curacao!
Hierbij een overzicht van al haar vlogs. Zij liep stage bij Bo Curaçao van februari 2019 - februari 2020