Stage vacature 49: Twee stagiaires gezocht voor een kinderopvang op Curaçao

Type: Meeloop- afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 49
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo SPH, Maatschappelijke-, of Sport opleidingen of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- afstudeerstage
Aantal uren Nader te bepalen
Stagevergoeding Niet van toepassing

Zoek jij samen met jouw klasgenoot een stage op Curaçao? Voor een kinderopvang op Curaçao zijn wij op zoek naar stagiaires die de Nederlandse taal goed beheersen. Mocht je nou alleen willen stage lopen, lees dan ook verder.

Werkzaamheden:

Als sport student zal je verschillende sport gerelateerde activiteiten met de kinderen ondernemen. Daarbij is het belangrijk dat er ook aandacht wordt besteed aan het aanleren van de Nederlandse taal. Verder zal je als maatschappelijk of pedagogisch student de leiding hebben over de kinderen en ook veel bezig zijn met het aanleren van de Nederlandse taal.

Functie eisen:

Het bedrijf zoekt studenten die sociaal zijn en de Nederlandse taal goed beheersen. Je komt terecht in een jong enthousiast team waarbinnen een relaxte sfeer heerst. Iedereen is collegiaal en vriendelijk naar elkaar. Als stagiaire wordt dit ook van jou verwacht.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.