Stage vacature 31: Studenten gezocht voor het beheer van een complex op Curaçao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 31
Periode Begin 2023 of februari 2023
Lengte In overleg
Studierichting Mbo- of hbo Vastgoed, Facility Management, Marketing of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Geen stagevergoeding, wel huisvesting

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage én heb jij affiniteit met vastgoed en beheer? Dan is deze stage echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar twee studenten (liefst bekenden van elkaar) die het beheer willen gaan doen van een complex op Curaçao.

Wij zijn op zoek naar leergierige, enthousiaste en zelfstandige studenten met de studierichting marketing, vastgoed of facility management. Het stagebedrijf beheert een complex op Curaçao.

Werkzaamheden

De taken die jij zult krijgen binnen het bedrijf zijn heel afwisselend. Jij zult samen met een medestudent of vriend/vriendin het complex beheren en alles werkzaamheden oppakken die daarbij komen kijken. Jullie zijn daarnaast verantwoordelijk voor de marketing en zullen ook gaan ondersteunen bij makelaars werkzaamheden.
Het stagebedrijf kan jou een veelzijdige stage bieden!

Functie eisen

Er worden twee studenten gezocht die sociaal, leergierig en zelfstandig zijn. In het bezig van een rijbewijs is ook vereist.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.