Stage vacature 16: Stagiaire gezocht voor een vastgoedbedrijf op Curacao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 16
Periode flexibel
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Hbo-niveau, Marketing, Commerciële Economie, Vastgoed en Makelaardij
Soort stage Meeloop- of afstudeer stage
Aantal uren 32 - 40 uur per week
Stagevergoeding 400 Ang.

Heb jij geen moeite met verkopen én ben jij een enthousiaste student? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een stageplek beschikbaar voor zowel een marketingstudent als een student van Vastgoed en Makelaardij.

Werkzaamheden

Je loopt stage bij een bedrijf die zich bezighoudt met het vastgoed op Curaçao. Het bedrijf bevindt zich in de top drie van grootste vastgoedbedrijven op Curaçao. Jij gaat je ontfermen over de website, dus het uploaden en onderhouden van de nieuwe objecten. Daarnaast ga je gesprekken voeren en klantrelaties onderhouden. Ook worden je sales vaardigheden sterk op de proef gesteld en ga je de marketingafdeling ondersteunen.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een student die een echte teamplayer is maar ook zelfstandig kan werken. Je moet sociaal, representatief, collegiaal en vriendelijk zijn. Daarnaast moet je goede sales- en communicatievaardigheden bezitten. Eigen ideeën en inbreng worden erg op prijs gesteld. Het is van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.