Stage vacature 59: Populaire beachclub zoekt enthousiaste en representatieve stagiaire in de bediening

Type: Meeloopstage, afstudeerstage of werk Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 59
Per wanneer flexibel
Lengte onbeperkt
Studierichting MBO of HBO richting hospitality, horeca of iets soortgelijks
Soort stage Meeloopstage en/of afstudeerstage
Aantal uren 4 dagen per week
Stagevergoeding Ang.1200,00 + tips per maand
Bijzonderheden Autorijbewijs is een vereiste

Functieomschrijving
Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Een afgeronde Horeca Opleiding is een pré, maar niet verplicht. Je bent een open, sprankelende en vriendelijke persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt met mensen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar gasten als naar het team en leidinggevende.Je hebt oog voor detail, kunt goed luisteren en bent een fijne collega om mee samen te werken. Je bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie maar streeft, samen met het team, altijd naar perfectie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en bent bereid alles aan te pakken. Je werkt volgens vaste procedures en je werk is ordelijk en overzichtelijk. Je hebt een goede kennis van waren, en adviseert de gasten proactief over de gerechten, suggesties, menu’s, wijnen etc. en bent niet bang om vragen te beantwoorden of hulp te vragen wanneer je het antwoord niet weet.

Dagelijkse werkzaamheden
Als Medewerker Bediening ben je het gezicht van de beachclub. Je bedient en zorgt voor de gast vanaf het moment van binnenkomst totdat hij weer tevreden naar huis gaat.

Functie eisen
● Representatief
● Welgemanierd
● Stressbestendig
● Initiatiefrijk
● Energiek
● Klantvriendelijk
● Gastvrij
● Nederlands en Engels moet goed zijn

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.