Ons vacature overzicht

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Ben jij een avontuurlijke student die houdt van ontdekken en geniet van de zee? Dan is deze stageplek helemaal voor jou. Het is een dynamische stage waarin je je bezig houdt met de social media (TikTok, Reels, YouTube/ Wordpress). Je zal twee keer per week zelf meegaan op boottocht om content te maken voor de socials. De organisatie zelf is kleinschalig, waardoor er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en een geweldige tijd op het eiland.

Type: Meeloopstage Geplaatst op:

Ben jij een sportieve student die van een potje padel houdt, dan is deze stage voor jou op je lijf geschreven. Het is een dynamische stage waarin je je bezig houdt met o.a. social media, het geven van padelles en het organiseren en begeleiden van toernooien en lessen. Dit alles binnen een gezellig team met een goede werksfeer.

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Dit startup bedrijfspand op Curaçao biedt ondernemers binnen de Gezondheid en Wellness industrie werkruimte. Zo bieden zij werkruimte met een geweldige sfeer en energie voor training, coaching, counselors en docenten. De ruimtes zijn op afroep te huren. Als marketing en beheer stagiaire zal je helpen bij de (online) marketing van het bedrijf.

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Unieke en uitdagende kans voor een toekomstige F&B manager! Een prachtig resort op Curaçao, gelegen aan de heldere Caribische zee, is op zoek naar een stagiair! Het resort staat bekend om haar mooie witte stranden aan de blauwe zee en beschikt over allerlei faciliteiten om het bezoek van gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Wij zoeken een enthousiaste, assertieve en commerciële persoonlijkheid. Ben jij een initiatiefrijke student met een zelfstandige instelling, geïnteresseerd in het toepassen van social media marketingstrategieën voor het behouden van bestaande klanten en het uitbreiden van het klantenbestand? Heb jij een hands-on mentaliteit en een creatief brein dat kan inspelen op de dynamische wereld van ondernemerschap en ontwikkeling? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Type: Geplaatst op:

Ben jij een recruiter in spé en zoek je naar een super toffe ervaring? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We hebben een fantastische stageplek voor je op Curaçao! Je werkt direct voor een ervaren detacheringsbureau in de technische sector vanuit een historisch landhuis in Willemstad op het Caribische eiland Curaçao. Hoe gaaf is dat?